Voor wie?

 

Jong en oud

Je leefstijl veranderen is niet leeftijdsgebonden. Sterker nog, jong geleerd is oud gedaan en je bent nooit oud genoeg om te leren. Steeds meer onderzoeken laten zien dat een gezondere leefstijl een grote impact heeft op je gezondheid en vitaliteit. Hoe fit jij je fysiek en mentaal voelt. Zorg voor een gezonde basis bij je kind of maak voor jezelf die switch die je nog jarenlang gezondheidswinst gaat opleveren.                 

bij leefstijlgerelateerde klachten

Heb je last van veel onrust en spanning in je lijf en hoofd? Merk je dat je door je gewicht steeds meer klachten krijgt? Wil je stoppen met roken? Of denk je dat je tegen een burn-out aan loopt? Wat je klachten ook zijn, ik kan je helpen om met eenvoudige maar effectieve veranderingen in je gedrag en mindset stappen voorwaarts te maken naar de persoon die jij wilt zijn en hetgeen jij belangrijk vindt in je leven.                        

bij ziekte

Leefstijlcoaching werkt niet alleen preventief maar het helpt ook bij de behandeling van veel (chronische) aandoeningen zoals obesitas, kanker en burn-out. Als geaccrediteerd  leefstijlcoach kan ik je helpen om veranderingen in je leefstijl voor elkaar te krijgen die nodig zijn om je ziekte beter te kunnen behandelen, klachten te verminderen of te laten verdwijnen en het risico op terugkeer van de ziekte te verlagen. Ik ben geen behandelaar en geef geen adviezen maar ik werk samen met jouw behandelaar. Ik zorg ervoor dat adviezen van je behandelaar(s) ook daadwerkelijk worden ingebed in jouw dagelijks gedrag. Je leert om te gaan met de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van je ziekte zodat je regie en veerkracht krijgt en je lichamelijk en mentaal weer in balans gaat voelen ondanks je ziekte.                                                 

Bij zwangerschap of een kinderwens

Voor jou en je kindje de beste start. Zorgen voor een goede gezondheid en gezonde leefstijl is essentieel voor, tijdens en na de zwangerschap. Roken en overgewicht spelen een grote rol bij het krijgen van te vroeg geboren kinderen. Een groeiend aantal onderzoeken bewijzen dat de eerste duizend dagen, vanaf bevruchting tot ongeveer het tweede levensjaar, het fundament leggen voor een goede fysieke en mentale gezondheid op volwassen leeftijd. Ook voor de vader is het dus belangrijk om voor de bevruchting zo gezond mogelijk te leven. Zo min mogelijk alcohol, niet roken, gezond eten en extra foliumzuur slikken (alleen voor zwangere vrouwen, overgewicht voorkomen of aanpakken en stress reduceren. Wil je meer weten? Bel me vrijblijvend.                     

Wat zou je voelen als je kunt ravotten met je kinderen zonder uitgeput te raken?

Hoe zou het voor je zijn als je minder of geen medicijnen meer nodig hebt?

Hoe zou jij je voelen als je overdag weer energie voor tien hebt?

Hoe zou de dag eruit zien als je meer rust ervaart in de drukte?

Wat zou het met je doen als je zonder moeite gezonde keuzes kunt maken?

Die antwoorden voelen fijn, toch?!

Je bezoekt niet voor niets mijn website. Je wilt een gezonder en vitaler leven alleen weet je niet waar of hoe je moet beginnen. Stop met zoeken want je antwoord ligt hier. Zet je hoofd uit en je hart aan want die richt zich op wat jij echt wilt. En dat is kiezen voor je gezondheid. ♥

Maak een afspraak

Ga aan de slag met een leefstijlplan dat écht werkt!

Investeer in je gezondheid of die van je kind!

Stuur me een berichtje

Telefoon

06-12 20 00 22

Email

info@compasstobalance.com