Hartenroute Nederrijk,

31 mei 2020

Tijdens eerste Pinksterdag 2020 genoten ruim 100 wandelaars van deze unieke route door natuurgebied ‘Nederrijk’! Wellicht komt De Hartenroute in 2021 nog een keer terug op deze prachtige locatie. Volg Compass to Balance op Facebook en Instagram voor alle aankondigingen. 

 Algemene informatie

Deelname kost 13,50 voor volwassenen (>12 jaar), 7,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar en kinderen t/m 3 jaar gratis (voor hen is een picknick ’to go’ los te bestellen). Deelnameprijzen zijn inclusief een flesje water bij de start, een picknick ’to go’ voor onderweg en een kortingsbon voor een consumptie, te besteden bij het take away horecapunt.

Picknick 'to go' volwassenen

De picknick ’to go’ voor volwassenen (> 12 jaar) bestaat uit een krentenbol, meergranen broodje, muffin, gekookt eitje, stuk fruit, boter, kaas- of vleesbeleg, pakje melk en koffie of thee. Daarnaast krijg je bij aanvang een flesje water en ontvang je een kortingsbon voor een consumptie na afloop van de tocht.

Picknick 'to go' kinderen 4 t/m 12

De picknick ’to go’ voor kinderen 4 t/m 12 jaar bestaat uit een zacht broodje, mini muffin, stuk fruit, boter, kaas- of vleesbeleg of hagelslag, pakje melk of pakje sap. Daarnaast krijg je bij aanvang een flesje water en ontvang je een kortingsbon voor een consumptie na afloop van de tocht.

Je kunt op Eerste Pinksterdag De Hartenroute ‘Nederrijk’ lopen:

Start- eindpunt; camping Nederrijkswald

Adresgegevens: Zevenheuvelenweg 47, 6571 CH Berg en Dal

Inschrijven verplicht

Picknick to-go inbegrepen, geniet middenin de natuur van een heerlijke maaltijd

Take-away horeca gelegenheid aanwezig met koude en warme dranken, ijs en diverse andere versnaperingen

2 verschillende routes; van 6 km en 4 km

Voldoende parkeergelegenheid

Denk aan; goed gezelschap, goede wandelschoenen en telefoon op stil

Zoek naar de houten hartjes en geniet van de fijne gesprekken

Schrijf je in

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. Je dient bij inschrijving aan te geven wanneer je wilt starten. Dit kan vanaf 10.30 uur en starten kan om het kwartier. De laatst mogelijke starttijd is 14.00 uur. Je dient een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor verdere informatie en in ontvangst nemen van eten en drinken. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. De organisatie behoudt zich het recht om jouw starttijd aan te passen. Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 29 mei 18.00 uur. Daarna is er geen refund meer mogelijk. Betaling geschiedt middels een betalingsverzoek van Nederrijkswald, welke je na inschrijving ontvangt.