De Hartenroute

Zet je hart in beweging

Een mooie wandeling om eens lekker uit je bovenkamer te komen en te luisteren naar wat je hart te vertellen heeft. Tijd maken voor elkaar en eens heerlijk kletsen over wat jullie nou echt belangrijk vinden en wat jullie blijdschap en geluk geeft. De Hartenroute leidt jullie niet alleen naar de mooiste plekjes maar ook naar de fijnste gesprekken.

Kom en geniet samen van de Hartenroute

Samen eropuit, echt aanwezig ‘zijn’ in het hier en nu, genietend van een goed gesprek met je liefste, je kinderen of goede vrienden. Terwijl jullie wandelen door  de groenste en mooiste plekjes van Nederland komen jullie hier en daar een hartje tegen. Een hartje dat jouw hart en die van je dierbaren in beweging zet.

Wandelen is supergezond voor lijf en geest maar deze tocht biedt nog veel meer. Want op  deze prachtige route vind je houten hartjes met daarop eenvoudige oefeningen die je meer positiviteit, vertrouwen en (zelf)liefde gaan opleveren. Nee, geen zweverige toestanden en geen onmogelijke yoga poses, gewoon een fijne wandeling die je aanzet om eens uit je bovenkamer te komen en te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft.

Wat een mooie route! Heerlijk genoten van de natuur, de mooie paadjes en het besef hoe goed we het hebben! Heel leuk georganiseerd en opgezet.

Eline

Vandaag samen met André deze bijzondere route gewandeld, zie mijn Facebook bericht van vandaag …
Wat ‘n mooi initiatief, Evelien en wat heb je er veel tijd in gestoken om tot dit prachtige resultaat te komen!
Mooie teksten en opdrachten op de harten, prachtige natuur, fluitende vogeltjes, meer heeft ‘n mens niet nodig, dank je wel ❤️❤️❤️

Marlies van den Munckhof

Een mooie tocht. Ondanks dat we veel wandelen, kwamen we toch nog op een pad waar we nog nooit waren geweest. Leuk om eens bewust op zo’n manier met elkaar te praten. Bedankt voor de mooie middag!

Rob

 Verwacht; derde editie regio Utrecht

Op dit moment wordt er ❤️ gewerkt aan een derde editie en wel in de regio Utrecht. Binnenkort vind je hier meer over. Kom dus snel nog een keertje terug.

 

Gezonde aandacht voor je hart

Onze gezondheid, vrijheid en zekerheden worden op dit moment overschaduwd door ziekte, verliezen en angst. En meer dan ooit worden we overspoeld met adviezen om gezond te eten, genoeg te bewegen en in balans te blijven. Alleen in tijden van onzekerheid, stress en machteloosheid grijp je nou eenmaal sneller naar een koekje dan naar een sinaasappel en is Netflix sneller aangezet dan dat je sportmatje is uitgerold.

Helaas heb je aan al die goed bedoelde adviezen weinig als je hoofd steeds als stoorzender fungeert doordat het getriggerd wordt door negatieve emoties, ingrijpende veranderingen en te veel informatie. Tijd dus voor meer mentale weerstand en veerkracht zodat je beter gezonde keuzes kunt maken. Dit kun je ontwikkelen door te werken aan positiviteit, vertrouwen en (zelf)liefde. De Hartenroute oefeningen helpen je hierbij.

Liefde in je hart brengt rust in je hoofd en vitaliteit in je lijf

Tegenwoordig zitten we met z’n allen vaak en veel ‘in ons hoofd’ met als gevolg dat we het contact met ons lijf verliezen. En deze disconnectie is niet goed voor je gezondheid en vitaliteit. Want jouw geest bepaalt jouw lichamelijke gezondheid en jouw lichaam bepaalt jouw mentale welzijn. Daar is niks zweverigs aan. Hier komen steeds meer harde wetenschappelijke bewijzen voor. Het is dan ook niet voor niks dat bijvoorbeeld artsen, psycho- logen en leefstijlcoaches steeds vaker samen optrekken in de behandeling van bijvoorbeeld chronische ziektes.

Als leefstijlcoach weet ik hoe belangrijk het is om je hoofd en je hart te verbinden. Want wanneer die verbinding er is, krijg je grip en regie en kun je ongezonde gewoontes blijvend gaan vervangen door gezonde gewoontes. Met deze kennis in mijn achterhoofd kwam ik tot het idee van De Hartenroute. Een initiatief waarmee ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan jouw positiviteit, vertrouwen en zelfwaardering waardoor je meer rust in je hoofd en vitaliteit in je lijf krijgt.

Blijf op de hoogte van de laatste events, leefstijltips en nieuws!