Persoonlijke verhalen

Het is tijd voor de gezondere jij!

'Ik ben niet meer wie ik was en dat is zo'n fijn gevoel'

Ik ben niet meer wie ik was. En dat is zo’n fijn gevoel! Hoe sceptisch ik in het begin was, zo overtuigd ben ik nu. Door Evelien kreeg ik in een korte tijd dingen voor elkaar waar ik al jaren en jaren mee worstelde. De spiegel die zij me voorhield was confronterend maar ook zo bevrijdend. Ik moest diep van binnen op zoek gaan naar de antwoorden en door haar vragen werd het mogelijk om deze te vinden. Ik ging van een emo-eter naar iemand die heel bewust met eten kan omgaan. Mijn eigen gedachten waren het struikelblok en niet de kilo’s. Ik leerde weer van mezelf te houden en ondertussen viel (en val) ik gestaag kilo’s af terwijl ik helemaal niet bezig was met diĆ«ten of extreem veel bewegen. Mijn grootste verandering is dat ik de rust en de tijd voor mezelf neem, dat ik vooruit kijk in plaats van in het verleden te blijven hangen en mezelf makkelijk kan herpakken wanneer het even wat minder gaat. Ik sta veel positiever in het leven en dat merk ik aan zoveel kleine dingen. Ik kan nu echt genieten van alles en dat gun ik iedereen. Geloof me, het is het dubbel en dwars waard! Evelien is een topper!

Sandra, 50 jaar

'Nooit verwacht dat stilstaan me zo vooruit zou brengen'

‘Ik wist wel dat ik te zwaar was maar dat het door mijn overgewicht zo slecht gesteld was met mijn gezondheid had ik niet verwacht. Evelien gaf me inzicht in mijn gedrag. Waarom deed ik wat ik deed en werkte dit juist voor of tegen mij? Vragen als wie of wat ik belangrijk vond, daar had ik serieus nog nooit bij stilgestaan. Nooit verwacht dat stilstaan me zo vooruit zou brengen. Het waren voor mij de eye-openers die ik kennelijk nodig had. Het verbeteren van mijn gezondheid ging daarna als een speer omdat ik wist voor wie en wat ik het deed. Dit had ik echt veel eerder moeten doen’.

Erik, 45 jaar

'Ik voel me jaren jonger'

Nooit gedacht dat alles zo met elkaar samenhangt en dat ik er zelf zoveel aan kan doen. De vermoeidheid, mijn prikkelbaarheid, de extra kilo’s, die onrust. Ik krijg steeds meer energie, ik kan steeds beter ontspannen en weer genieten van de kleine dingen. Ik heb nog een lange weg te gaan om helemaal te herstellen van mijn burn-out maar wat heb ik al een vooruitgang geboekt. Ik voel me jaren jonger. Zo fijn dat Evelien mede door haar eigen ervaring mij zo goed kon helpen.

Lotte, 28 jaar

Ga mee op route en leer luisteren naar jezelf en stappen te zetten die goed voelen voor jou waardoor je leven blijvend verandert.

Telefoon

06-12 20 00 22

Email

info@compasstobalance.com