Zet je eerste stap!

Je gezondheid is een investering, geen uitgave.

Begin met een gratis kennismakingsgesprek

Belangrijke onderdelen van dit gesprek zijn, het kijken of er een klik is tussen ons. Voel jij je fijn bij mij? En is mijn gevoel goed? En natuurlijk of ik verwacht dat ik je kan helpen.  We bespreken wat we van elkaar verwachten en als mijn manier van werken bij je past, gaan we door met het plannen van een intake.

Uitgebreide intake

Tijdens de intake gaan we dieper in op jouw hulpvraag, gezondheid en leefstijl. Het startpunt van jouw traject wordt duidelijk en als je wilt, kan ik een vitaliteitscheck uitvoeren. Een lichaamsanalyse waarbij onder andere je gewicht, BMI, vetpercentage en spiermassa in beeld worden gebracht.

 

 90 minuten + uitwerking / € 130,-

Coachingsessie

Nadat we jouw startpunt in beeld hebben, ga je aan de slag met de stappen. Je krijgt na afloop van elke sessie oefeningen mee en samen bepalen we de acties van de komende tijd. De volgende sessie blikken we hierop terug en gaan we kijken wat de vervolgstap wordt. Je merkt al snel de verandering in je lichaam en hoofd.

 

60 minuten / € 85,-

“Nooit meer besteed ik zo weinig aan mijn gezondheid. Wat een wake up call.”

Erik, 45 jaar

Belangrijk

Individuele leefstijlcoaching wordt particulier helaas nog niet vergoed. Mocht je bij een bedrijf werken dan kun je navraag doen bij je werkgever of je het via je werkgever vergoed kunt krijgen. Wil je echt met jezelf aan de slag? Ben je op zoek naar iets wat echt blijvend resultaat gaat opleveren?  Plan dan een afspraak. Investeer in jouw gezondheid, je moet er je hele leven lang mee doen.  

                  

Telefoon

06-12 20 00 22

Email

info@compasstobalance.com